Julhälsning till dina kunder blogg

Julhälsning med e-post

Skicka en julhälsning med som är både smart och gör att du håller liv i kommunikationen med dina kunder! Med ett digitalt julkort når du effektivt ut till dina kunder på ett säkert och miljövänligt sätt.

Vårt erbjudande till dig.

Vi hjälper dig gärna att utforma företagets julkort så att det blir både personligt, vackert och välformulerat. Passa på att visa dina kunder och partners lite extra omsorg till jul i dessa pandemitider!

Smidigt och informativt

Det enda du behöver göra är att ge oss lite kort info om vad du vill ha med i julhälsningen.  Berätta om öppettider i helgen, tillgänglighet och när ni är tillbaka efter ledighet. Välj vilka du vill skicka julkortet till och när, så tar vi hand om utskicket! 

Pris: 3 500 kr*

Är du intresserad eller har frågor?

Kontakta oss på telefon 0708-180105 eller skicka ett e-post till info@andremedvanner.se

* Priset är exklusive moms och gäller standardutförande.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.