Ny hemsida André med Vänner blogg

Välkommen till vår hemsida!

Det var en mycket vanlig rubrik när Håkan och Jesper gjorde entré i webbranschen på 90-talet. Alla skulle ha en hemsida men få visste riktigt varför. Idag är det lika självklart som att borsta tänderna och de som inte vet varför ser vi till att utbilda.

2020 – ett annorlunda år

Detta år har varit allt annat än vanligt. Även så för oss på André med Vänner. Håkan hade till och med planer på att avsluta sin karriär. Men han vände tillbaka, för nöden är uppfinningarnas moder. Nu går vi starkare ur detta och dessutom med ett nytt sätt att tänka. Håkan är mer taggad än vad han någonsin varit.

Nya vägar framåt…

Även om det har varit tufft är det en chans att tänka nytt och hitta nya vägar. Istället för att nyanställa har vi valt att jobba med nära samarbetspartners med spetskompetenser. Detta för att tillgodose våra vänners behov för att lyfta den digitala kommuikationen så att det genererar mer affärer.

På så vis kan vi forma det bästa teamet inför varje uppdrag och vi stöttar de lokala aktörerna att överleva krisen. Vi är fast övertygade om att detta är framtiden för småföretagen. För tillsammans är vi starka.

… och ny hemsida

Med vårt nya sätt att arbeta och organisera oss blev det läge att ta fram en ny hemsida för oss själva. Vi genomförde projektet enligt vår modell och ställde de viktiga frågorna för att landa i den hemsida och kommunikation du ser framför dig nu. Vi känner oss stolta och nöjda över resultatet och tycker det speglar oss och det vi erbjuder väldigt väl.

Ta gärna en stund och surfa runt och upptäck André med Vänner. Vi träffar dig gärna över en kopp kaffe för att diskutera och se om vi kan lyfta ditt företags närvaro på webben. Kontakta Håkan och boka ett möte. Kaffe och genuint engagemang ingår.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.