Undvik tystnaden – kommunicera löpande med kunderna

Som företag kan det vara lätt att glömma bort att regelbundet kommunicera med sina kunder och sin marknad, särskilt i dessa utmanande tider då stora delar av samhället står still. Att fortsätta med sin marknadsföring och kommunikation är dock avgörande för att kunna stanna kvar i medvetandet hos målgruppen. 

Viktigt att fortsätta synas på rätt ställen

På en marknad med konkurrens är det viktigt att som företag sträva efter att vara top of mind, alltså vara bland det första som kunden tänker på när han eller hon hör talas om din typ av produkter och tjänster.

Även om man för tillfället inte har någon särksild produkt att marknadsföra så finns det mycket att vinna på att ändå fortsätta kommunicera. Bjud på era kunskaper som företag, ge tips och råd och se till att synas på rätt ställe. 

Några av våra referenser

Vi har under åren utfört löpande marknadsföring åt många kunder och hjälpt dem att nå fram till sina kunder. Bland företagen som vi arbetat med löpande finns bland andra ApelvikStrand, Tobbes Resor och Veddige mark & anläggning.

Kontakta oss på André med Vänner

Vi på André med Vänner har många års erfarenhet av den digitala världen. Vi bistår våra kunder med allt från nyheter på hemsidor och nyhetsbrev till marknadsföring och annonsering i de sociala medierna.

Kontakta oss för ett första möte där vi hittar rätt lösningar för just ditt företag och ser till att ni fortsätter att synas.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.