André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens Water Treatment Group vattenrening

Water Treatment Group

Water Treatment Group har ca 50 års samlad erfarenhet inom vattenrening för industri och offentlig sektor. Med rätt produkter, kunskap och service ser de till att deras kunder får trygg vattenrening i sin verksamhet.

En helt ny digital kostym

De anställda sätter väldigt stor stolthet i att utföra ett riktigt bra arbete och ge bästa tänkbara service till sina kunder. Något som inte återspeglades i deras tidigare hemsida. Vi såg stor potential och många förbättringsområden för deras digitala kommunikation.

Hemsida som underlättar vardagen

Tillsammans med WTG gjorde vi en analys av verksamheten där vi började från början med att tydliggöra deras varumärke och målgrupp. Analysen ledde fram till många nya bra idéer inom design och innehåll till nya effektiviserande funktioner. Water Treatment Group gjorde också det kloka valet att låta vår fotograf ta nya bilder som synkade med varumärket och innehållet.

För att minska tiden i telefon byggde vi in två nya funktioner. Dels ett arkiv för manualer och dokument som synkas via deras OneDrive samt ett formulär för beställning av vattenanalys.

En mycket lyckad helhet

Resultatet blev precis det WTG önskade sig. En proffsig hemsida som kan locka nya kunder, återförsäljare och som effektiviserar kommunikationen med befintliga och presumtiva kunder. Den nya hemsidan har en sammanhållen tonalitet i samtliga beståndsdelar.

Vår kund är mycket nöjd med slutresultatet precis som vi är. Är du nyfiken på Water Treatment Group? Surfa in på deras nya hemsida.

Bildgalleri

Taggar

Dela