André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens Wabeno Falkenberg

Wabeno

Legotillverkning i Falkenberg

Wabenos verksamhet är legotillverkning i tunnplåt där de levererar produkter inom belysningsarmaturer, butiksinredning, elektronik och telekom. Företaget genomsyras av stor yrkesstolthet där produkterna håller hög kvalitet i alla led. Wabeno hjälper också sina kunder med produkteffektivisering samt idé, design och konstruktion när det inte finns någon en ritning på det som ska produceras.

Hemsida med all inclusive

Projektet började med ett startmöte där Wabeno fick berätta om sin verksamhet och vilka värden de ville kommunicera. Utifrån Wabenos varumärkesplattform tog vi fram nya kommunikationsidéer, UI/UX-design, SEO-optimerade copytexter och fotograferade nya bilder. Målet var en hemsida som ger bra stöd i försäljningen och kommunicerar rätt budskap.

Det var tur vi valde Johanna att fotografera. Kent Bertilson – VD på Wabeno

Resultatet blev en liten men väldigt kommunikativ hemsida som löser precis de önskemål som Wabeno kom till oss med. Vår erfarna fotograf Johanna från Nolsa Creo tog nya bilder som verkligen förmedlar rätt känsla och proffsighet som företaget står för. Helheten blir verkligen bra när vi får ta ett helhetsansvar för design, copytexter, fotografering och webbproduktion. 

Nyfiken på Wabenos nya hemsida? Du hittar den på wabeno.se

Bildgalleri

Taggar

Dela