André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Tre Händer

Tre Händer är en redovisningsbyrå i Varberg som erbjuder sina kunder tjänster inom allt som rör redovisning och ekonomisk administration, exempelvis bokföring, bokslut, löneadministration och årsredovisningar.

Välbehövligt digitalt lyft

När Tre Händer vände sig till oss var det med en önskan om en modern hemsida som skulle vara överskådlig och lätt att surfa på för kunderna. De ville ha en hemsida som på ett bra sätt visade upp tjänsterna och vilka de är som företag.

Varsam modernisering av logotypen

I första steget fick vi förtroendet att modernisera logotypen utan att tappa igenkänningsfaktorn lokalt i Varberg. Resultatet blev en mer stilren logotyp med ett modernare uttryck.

Komplett lättsmält hemsida

Vi började med att ta fram en kommunikationsidé för hemsidan som stämmer med företagets identitet och målsättningar. Vi skapade sedan tekniken och designade hemsidan. Slutligen bildsatte vi sidan med bilder tagna av den fotograf som vi samarbetar med.

Slutresultatet blev en hemsida som är användarvänlig för kunderna och där de redan på startsidan hittar länkar till de tjänster som oftast efterfrågas samt direkt ser alternativet att kontakta företaget för att veta mer.

Nyfiken på slutresultatet? Besök hemsidan på www.trehander.se

Bildgalleri

Taggar

Dela