André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Hemsida Start Design poster SOS Abba Tribute

SOS – The swedish Abba tribute show

SOS är ett band som uppträder med klassiska ABBA-låtar i en skön blandning av nytt och gammalt. Även om showen är ny består bandet av mycket erfarna artister och musiker. Tillsammans reser de runt i USA och ger mycket uppskattade shower. Premiären skedde ganska a nyligen men redan nu är de uppbokade en bit in på 2024.

Ny hemsida ger en färgsprakande start

För att komma igång snabbt med den digitala kommunikationen valde vårt minsta koncept Hemsida Start i WordPress. Hemsidan löser det viktigaste till en mindre budget men går trots det att bygga vidare i takt med att behoven ökar. Hemsidan marknadsför både showen och deras kommande spelningar samt gör det enkelt att hitta var man kan köpa biljetter. Allt det nödvändiga i ett mindre format helt enkelt. 

Utöver hemsida fick vi också i uppdrag att ta fram designen för den poster som ska synas på TV-skärmar och som back drop till deras spelningar. Tack vare våra möten på plats i Varberg kunde vi hitta rätt från start och slutresultatet blev en riktigt färgsprakande design som både vi och kunden är nöjda med. 

Nyfiken på hemsidan? Spana in den på sosabba.com

Bildgalleri

Taggar

Dela