André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Redlunds Textil

Redlunds Textil är en textilgrossist i Horred som sålt textilprodukter sedan 60-talet. Med hög kvalitet på sina produkter samt god service har de byggt upp en stark verksamhet som nu var redo för nästa steg.

Med fokus på sin målgrupp och varumärke

När Redlunds kom till oss så behövde de en hemsida som var mer modern och stämde överens med vad de är idag. Den behövde också kommunicera till deras målgrupp och tydliggöra att de är en grossist av hemtextil.

Vår lösning till Redlunds

Resultatet blev en snygg hemsida med en tilltalande och lättnavigerad kommunikation där det visuella fick en stor plats. Det finns ett dynamiskt galleri för både återförsäljare och konsumenter. Galleriet är uppdelat i kategorier, kök och badrum med flera. Här kan besökarna botanisera bland Redlunds produkter som exponeras på ett tilltalande och enkelt sätt.

Mer än bara en hemsida

Texterna är anpassade efter målgrupp och sökområden och en helt ny kategori har adderats till sidan, Kvalitet och Hållbarhet. Ett sätt att visa på att Redlunds även erbjuder hållbara produkter men också en strategi för att utvidga sökområdet på Google.

Vår nya vän fick inte bara en ny snygg hemsida de fick till och med god nytta av designen till sin grafiska profil. Vi önskar Redlunds lycka till och hoppas nu att den nya digitala designen ger många fler och bra affärer.

Nyfiken? Besök deras hemsida och inspireras av de vackra produkterna

Bildgalleri

Taggar

Dela