André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Neimark Bygg & Plattsättning

Neimark Bygg & Plattsättning är ett byggföretag som drivs av Dan Neimark. Företaget gör om- och tillbyggnationer samt nybyggen på totalentreprenad med särskilt fokus på småvillor som är unika i sitt slag. De är framför allt verksamma lokalt i Varberg med omnejd.

Proffsig hemsida som når nya kunder

Neimark Bygg hade en hemsida som var ett antal år gammal och tiden hade kommit för en uppdatering. De ville ha en hemsida som på ett överskådligt sätt skulle visa upp de tjänster som erbjuds och de viktigaste delarna av verksamheten. De ville också att det skulle vara enkelt att se tidigare projekt samt att ta kontakt för att veta mer.

Kommunikationsidé, teknik, design, text och bildsättning

För att möta önskemålen tog vi först fram en kommunikationsidé för hemsidan som stämmer med företagets identitet och målsättningar. Därefter designade vi sidan, producerade tekniken samt skrev alla copytexter och bildsatte.

Resultatet blev en responsiv hemsida som direkt på startsidan visar upp de viktigaste tjänsterna samt länkar till kontaktsidan. För att skapa en starkare känsla av varumärke och personerna bakom visas de senaste bilderna från deras instagramkonto på startsidan.

Besök Neimark på www.neimark.nu

Bildgalleri

Taggar

Dela