André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Mats K Gipsmontage

Mats K Gipsentreprenad är ett företag med sin bas i Varberg som utför gipsmontering i byggprojekt runt om i hela södra Sverige. Företaget grundades 2016 och har som ambition att växa och fortsätta expandera på marknaden.

Vi lyfte marknadsföringen till en högre nivå

När Mats K vände sig till oss var det med en önskan om att utveckla sin marknadsföring. De ville ha en hemsida som skulle spegla vilka de är, de tjänster som erbjuds och den höga ambitionsnivån inför framtiden. De ville också ha visitkort att dela ut till eventuella kunder och partners.

Komplett proffsig hemsida

Till hemsidan tog vi först och främst fram en kommunikationsidé och ett upplägg som den grundar sig på. Därefter designade och byggde vi sidan samt skrev samtliga texter och bildsatte med bilder från kunden. Vi designade även en ny logotyp samt visitkort med den nya loggan och kontaktuppgifter.

En bra start på den digitala resan

Mats K har nu en första stabil bas i den digitala världen i form av en hemsida med en tydlig kommunikationsidé. På hemsidan får man direkt en uppfattning av vilka de är, vilka tjänster de erbjuder och typerna av projekt som de arbetar i. Företaget har nu lättare att nå sin målgrupp med en bra hemsida och stilrena visitkort.

Besök hemsidan på www.matsk.se

Bildgalleri

Taggar

Dela