André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Katarinas Städtjänst Varberg

Katarinas Städtjänst

Katarinas Städtjänst är ett av Varbergs största städföretag som stadigt vuxit sedan starten 2008. De erbjuder städtjänster till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner främst i Varberg med omnejd. Stort fokus ligger på kvalitet, flexibilitet och kundnöjdhet och det är något de lyckas mycket bra med genom åren. Många är återkommande kunder och de får ofta högsta betyg för sina tjänster.

Nästa version av hemsidan

I takt med att Katarinas Städtjänst utvecklats var det dags att även förnya och effektivisera den digitala kommunikationen. I nära samarbete med Katarina och Linda tog vi fram en helt ny design och nya kommunikationsidéer. Tjänsterna fick en tydligare presentation och hela hemsidan fick en bättre och mer intuitiv användarupplevelse.

För Katarina var det viktigt att trycka på hållbarhet, miljö och hållbar marknadsföring. Detta har nu fått en mer framskjuten plats på hemsidan och blivit en tydligare del av kommunikationen.

Helhetsgrepp från start

Vi har producerat tidigare versioner av Katarinas Städtjänsts hemsida så det var med glädje vi än en gång fick förtroendet att bygga även nästa version. Katarina tog vår hjälp att bygga en ny hemsida i WordPress där vi levererade design, webbproduktion, copytexter, fotografering och SEO.

Hela flödet från startsida till offertförfrågan har designats om och effektiviserats så att potentiella kunder snabbt kan få prisuppgift på städning.

Bättre och effektivare digital kommunikation

Både Katarina och vi är nöjda med resultatet som redan börjat leverera kundförfrågningar. Är du i behov av städtjänster eller bara nyfiken på vårt arbete? Kika in på hemsidan för Katarinas Städtjänst.

Digital marknadsföring

Redan från start fanns en plan att nå ut mer utanför Varberg samt öka antalet kunder inom vissa tjänster. Med vår hjälp har Katarinas Städtjänst fått effektiv digital marknadsföring via Facebook som redan ökat antalet förfrågningar på städtjänster. Katarina kan fortsätta leda företaget på ett smart sätt och låter oss sköta den löpande digitala marknadsföringen.

Bildgalleri

Taggar

Dela