André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Jazz Corner Varberg

Jazz Corner Varberg är en förening som anordnar jazzkonserter i för alla som älskar jazz och som tycker att det upplevs bäst live. Föreningen har funnits sedan 1986 och arrangerar 10-12 konserter per år samt konserter i socitetsparken i Varberg varje sommar. Det är ett härligt gäng som driver föreningen och deras passion för jazzmusik går inte att ta miste på.

Ny design, hemsida och digital strategi

När Jazz Corner kom till oss ville de både förnya estetiken och känslan men också effektivisera hur de arbetade med innehåll. Dock var det viktigaste målet att locka en yngre publik till deras konserter och få dem att bli medlemmar i föreningen.

Med de tydliga målen tog vi oss an utmaningen och presenterade en helt ny design och smarta sätt att på ett enkelt sätt hålla hemsidan levande. Med våra idéer och strategier kan de nu presentera sina konserter på ett modernt sätt och samtidigt hålla flödet levande via Instagram.

En hemsida med bättre användarupplevelse

Även om det är viktigt att kunna sköta hemsidan på ett smidigt sätt är det än mer viktigt att det är enkelt för besökaren. Med den nya webb- och UX-designen är det väldigt tydligt och smidigt för besökaren att ta sig från startsida till genomförd biljettbokning. Vill man spara en slant är det bara att fylla i en medlemsansökan så får man lägre pris på konsertbiljetterna.

Tillsammans med föreningen har vi jobbat fram en ny hemsida som uppfyller deras krav och mål med den digitala kommunikationen. För den oerfarne som vill ha ett smakprov på jazz har vi gjort vägen kort från hemsida till deras jazz-spellista på Spotify.

Med dessa enkla men smarta kopplingar har de nu fått en helt ny digital strategi som de enkelt kan sköta själva. Nyfiken på deras nya hemsida? Kika in på jazzcornervarberg.se

Bildgalleri

Taggar

Dela