André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Hemsida för HJ Buss i Skåne

HJ Buss

HJ Buss är ett bussföretag i Kävlinge i Skåne som hyr ut bussar som passar till busstransfer, resor, utflykter och specialtransporter. Med en stark känsla för kvalitet och trygghet har de byggt upp ett mycket uppskattat bussföretag med erfarna chaufförer och välutrustade bussar. Utöver uthyrning erbjuder de resor till Border Shop, teater och shower i egen regi.

Digitalisering och effektivisering

Deras befintliga hemsida lämnade en del att önska när det gällde design, kommunikation och möjligheter att boka resa samt begära offert på bussuthyrning. Detta blev då naturligt de tre områden vi lade fokus på för att skapa en effektivare, mer konverterande och attraktivare hemsida för HJ Buss.

Tillsammans med Jesper på HJ Buss kom vi fram till ny kommunikation, ux/ui-design och en lösning där bokningar och betalningar kan ske direkt på hemsidan. Vi skapade också ett helt nytt och mer lättanvänt formulär för att effektivisera offertförfrågningarna. Alla delar har som mål att minska ner tiden för administration och hantering av bokningar.

Ny hemsida med bokning och offertförfrågan

Resultatet blev en modernare och mer lättanvänd hemsida som vägleder besökarna från start till bokad resa eller offert med några få klick. Som komplement för att minska tiden i telefon implementerade vi en FAQ med frågor och svar.

Vi levererade webbdesign, webbproduktion, kommunikation och integration av betalplattformen från Nets. Både vi och Hj Buss är väldigt nöjda med resultatet och redan samma dag som vi lanserade hemsidan kom det in bokningar. Bättre start går knappast att få.

Nyfiken? Kika in på www.hjbuss.se

Bildgalleri

Taggar

Dela