André med Vänner Logotyp - Till startsidan

ERA Revisorer

ERA Revisorer är en revisionsbyrå i Varberg som erbjuder många typer av tjänster inom de tre områdena redovisning, revision och skatter. Kunderna finns framför allt lokalt i Varberg men även i andra delar av Halland.

Behövde en digital modernisering

När ERA Revisorer vände sig till oss hade de en hemsida som inte hade uppdaterats på ett antal år. De ville ha en ny hemsida som skulle kännas modern och bättre stämma överens med vilka de är som företag idag.

Kommunikationsidé, teknik, design, texter och bilder

I arbetet med den nya hemsidan började vi först och främst med ett startmöte för att lära känna företaget bättre. Utifrån mötet tog vi sedan fram den kommunikationsidé som hemsidan bygger på.

Därefter skapade vi tekniken, designade sidan och bildsatte med bilder tagna av den fotograf som vi samarbetar med. Vi redigerade även i de texter som fanns på den nuvarande hemsidan för att förbättra läsbarheten och se till att de stämmer bättre överens med kraven på texter i dagens digitala värld.

Vi får fart på den digitala businessen

ERA Revisorer har nu fått ett rejält lyft i den digitala världen. De har nu en hemsida som gör det enkelt för kunderna att se vad som erbjuds och få en bild av företaget.

Se mer på erarevisorer.se

Bildgalleri

Taggar

Dela