André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Hemsida Wordpress Entill Hästlastbilar

Entill Hästlastbilar

Entill Hästlastbilar bygger och levererar hästlastbilar till kunder runt om i hela Sverige. Med stark känsla för kvalitet och vad kunderna behöver har Bob hittat ett vinnande koncept. Alla bilar byggs för att kunna köras med B-körkort och är generöst utrustade från start. Alla bilar går att få med specialutrustning så här kan man verkligen prata om skräddarsydda hästlastbilar på en hög nivå.

Dags för ny design och ny hemsida

Företagets hemsida hade mer eller mindre slutat när Bob kom till oss och den var också i behov av en modernare design och mer säljande kommunikation. Efter ett första möte där vi analyserade företagets behov och mål blev det tydligt hur vi skulle lägga upp både design och innehåll. Ett önskemål var att det skulle vara enkelt att lägga upp och sköta annonser för hästlastbilar som fanns till salu.

Hemsida Bas i WordPress med proffsbilder

Vi tog fram en helt ny hemsida i WordPress där vi lade stor vikt vid tydlig kommunikation och enkel navigering som gör det smidigt för besökaren att hitta det de letar efter. Efter klokt övervägande valde Bob att anlita vår fotograf Johanna från Nolsa Creo för att få proffsiga bilder som utstrålar samma kvalitet som bilarna han bygger. Vi skrev även sökmotoranpassade copytexter för att öka exponeringen i Googles sökresultat. En komplett hemsida med andra ord.

Lyckad hemsida och lyckad marknadsföring

När en tid gått efter en lyckad lansering önskade företaget hjälp med digital marknadsföring via annonsering på Facebook. De tog vår hjälp med både idé, utformning och hantering av annonskontot och resultatet blev långt över förväntan. På bara sju dagar hade båda hästlastbilarna sålts och 10 intresseförfrågningar hade kommit in via hemsidan. Inte illa med tanke på att en hästlastbil kostar från ca 400 000 kr och uppåt.

Både vi och Bob på Entill Hästlastbilar är supernöjda med både hemsidan och den digitala marknadsföringen. Är du nyfiken på hemsidan hittar du den adressen entill-hastlastbilar.se.

Behöver du hjälp med hemsida eller digital marknadsföring? Tveka inte att kontakta oss för ett första förutsättningslöst möte.

 

Bildgalleri

Taggar

Dela