André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Alento hemsida

ALENTO

Alento i Varberg designar, utvecklar och tillverkar smart LED-belysning till offentliga miljöer. Med lång erfarenhet inom belysning tillverkar Alento högkvalitativa armaturer som ger stor energibesparing och snygg design.

Ny uppfräschad digital kommunikation

När vi kom i kontakt med Alento hade deras tidigare hemsida haft ett långt liv. Den hade inte utvecklats i takt med att företaget blev större och utökade sitt erbjudande mot marknaden. Vi såg därför en stor potential i att utveckla både det visuella och kommunikativa kring deras digitala närvaro.

Tätt samarbete för en vass hemsida

Med intentionen att bygga en långvarig och hållbar relation jobbade vi steg för steg i tätt samarbete med Alentos VD och produktutvecklare. Allt i syfta att ta fram en ny hemsida utifrån var de befinner sig idag och vart de är på väg framöver. Alla delar har byggts skalbart och anpassat för framtiden.

En smartare och snyggare hemsida

Vi fick ta ett helhetsgrepp från start och levererade allt från webbdesign, copytexter och fotografering  till teknisk produktion och SEO. Slutresultatet blev en fräsch hemsida som ger stöd i försäljningen samt gör det enkelt för befintliga kunder att hitta produktinformation via den smarta sökfunktionen.

Både vi och Alento är väldigt nöjda med slutresultatet som går att hitta på alento.se. Behöver du också hjälp med att lyfta din digitala kommunikation framåt och uppåt? Tveka inte att kontakta oss!

Bildgalleri

Taggar

Dela