André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Åbergs och Söner

Åbergs och Söner i Lönsboda har över 100 års erfarenhet av att arbeta med träprodukter i olika former. Allt började med korgar och köksmöbler i svenskt trä och idag producerar de formpressade fanérdetaljer till möbel- och inredningsindustrin. Stort fokus ligger på hög kvalitet, miljötänk och kreativa lösningar till sina kunder.

Hög tid för renovering

Hemsidan de hade levde på övertid och det behövdes ett rejält omtag med en helt ny hemsida i WordPress. Företaget utvecklats mycket sedan förra hemsidan och detta önskade kunden skulle synas i allt de gör inklusive sin hemsida och digitala kommunikation.

Vi tog fram en helt ny hemsida i WordPress där vi tog fram ny design, producerade siten samt skrev SEO-anpassade copytexter. Bildsättningen skedde med kundens egna bilder som återspeglar företagets värderingar.

Effektivt projekt trots avståndet

Lönsboda ligger i Skåne men trots avståndet kunde vi genomföra projektet på ett effektivt sätt tack vare digitala lösningar som Teams. Detta gjorde att vi kunde producera hela hemsidan till utsatt tid och budget.

Joakim och Jenni på Åbergs och Söner är mycket nöjda med resultatet och hur smidigt det var att jobba med oss. Vi är glada att än en gång kunna leva upp till förväntningarna.

Nyfiken på Åbergs och Söner? Besök deras hemsida abergs.nu

Bildgalleri

Taggar

Dela