UX står för User eXperience och handlar om den totala användarupplevelsen som rör ditt företag. Både i den fysiska och digitala världen. Bra UX-design höjer upplevelsen för användaren och leder till en starkare relation till ditt varumärke.

Det vanliga idag är att man nöjer sig med en snygg hemsida och sen är det bara att luta sig tillbaka. Men den totala användarupplevelsen av din hemsida och din fysiska verksamhet påverkar ditt varumärke i väldigt stor utsträckning. Med genomtänkt UX-design är du garanterad en positiv helhetsupplevelse för dina kunder som då också får postiva associationer till ditt företag och varumärke.

När vi jobbar med UX-design handlar det ofta om den digitala upplevelsen. Vi lägger alltid stor vikt vid att de som besöker de hemsidor vi byggt ska få en positiv användarupplevese. Det innebär kort och gott att det är lätt att hitta informationen och lätt att förstå hur man bokar, köper, anmäler eller söker kontakt.

Bra UX-design gör att besökaren kan utföra det den vill utan några hinder att utföra sitt ärende eller svårigheter att hitta nödvändig information. Så just UX-design betalar sig när du vill sälja bättre och ge dina kunder en positiv känsla kring ditt företag och varumärke.