Ny hemsida GNAD arkitekt Varberg

Arkitekt Gregor Nilsson bygger nytt

Arkitektföretaget GNAD i Varberg som drivs av Gregor Nilsson är en av våra äldsta kunder. Med sina många år under västen är han en mycket erfaren arkitekt som skapar vackra boenden utifrån kundernas visioner och drömmar. Så det var med stor glädje som vi tog oss an uppdraget att varsamt bygga nytt digitalt hem för GNAD.

Ett stabilt renoveringsobjekt

Även om GNADs hemsida haft ett långt liv höll den ändå en bra nivå vad gäller design och kommunikation. Referensobjekten behövde en uppdatering med bättre funktionalitet och nya referenser att visa upp. På önskelistan fanns också bättre SEO för att öka synligheten på Google.

Ny modern hemsida för det lilla företaget

Med inspiration från den tidigare hemsidan byggde vi upp en helt ny hemsida med WordPress som grund. Extra kärlek lades vid att varsamt modernisera designen och förbättra användarupplevelsen så besökare lämnar hemsidan med en positiv association till GNAD som varumärke och arkitekt.

Sökmotoroptimeringen fick sig en rejäl översyn och nytt innehåll lades till för att ytterligare optimera hemsidan. Totalt sett blev resultatet en bättre hemsida både för besökarna och för Google. Tack vare extra engagemang kring design och helhet kommer Gregor Nilssons nya hemsida få ett långt liv. Precis som de vackra hus han ritar åt sina kunder.

Nyfiken på GNADs nya hemsida? Kika in på gnad.se och inspireras av Gregors arkitektuppdrag.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste inläggen