Hemsida Rogers senap augusti 2024

Rogers sötstarka senap på nätet

Det finns senap och så finns det senap. Vill man ha hög kvalitet och en riktigt god sötstark senap är det Roger senap som gäller. Vi fick förtroendet att ta det lilla företaget ut på nätet med vårt koncept Hemsida Start. Billig hemsida utan krångel där allt ingår från start.

Ett senapsrecept med lång historia

Allt började på sjutiotalet med Rogers mamma Gulli som tog fram ett eget recept på sötstark senap när hon jobbade i en korvkiosk i Varberg. Många år senare bestämde sig Roger för att låta receptet leva vidare. Det ena ledde till det andra och idag är det ett riktigt företag med flertalet återförsäljare. Med stor passion drivs företaget av Roger och hans son Markus som fortsatt tillverka senapen lokalt i Varberg där kvalitet och hantverk alltid är i fokus för företaget.

Rogers senap hittar ut på nätet

För att göra senapen mer känd och tillgänglig utanför Varberg var nästa naturliga steg att ta fram en hemsida med ett beställningsformulär. Med utgångspunkt i hantverket och senapens långa historia tog vi fram en enklare hemsida i WordPress som löser de primära behoven. Extra kärlek lades på design och copytexter som besökare av hemsidan möts av för att bygga rätt känsla och associationer till varumärket.

Både vi och Roger är mycket nöjda med resultatet och det har varit många positiva tongångar från de vi pratat med som besökt hemsidan. Som alltid när vi bygger små hemsidor har grunden lagts för att kunna bygga vidare utan att behöva kasta bort något arbete vi lagt ner nu i början.

Besök Rogers Senap och lägg en beställning på riktig god senap

Intresserad av en prisvärd hemsida?

Är du också i behov av en enklare hemsida att starta med utan att ta för stora kliv i början? Då är vårt koncept Hemsida Start det perfekta valet med en attraktiv prislapp där du själv väljer hur mycket jobb du själv ska göra. Från 5000 kr exkl. moms kan du få en bra start på ditt digitala äventyr.

Kontakta oss för mer information.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.