Hemsida Start webbyrå varberg

Kom igång med Hemsida Start

För många mindre eller nystartade företag kan det upplevas som både kostsamt och krävande att skaffa en hemsida. Framförallt om man vill ha en hemsida som gör jobbet och kommunicerar rätt saker som både besökare och Google gillar.

Litet men effektivt koncept

Hemsida Start är vårt minsta koncept och ett smidigt insteg till den digitala kommunikationen för ditt företag. Trots att det är en mindre hemsida eller One Pager så får du alltid vårt genuina engagemang och väl beprövade process för framgång på nätet. Alla våra projekt bygger på att vi lär känna kunden och verksamheten väl innan vi tar fram idéer, design och innehåll.

Vem passar då Hemsida Start? Våra kunder som valt denna produkt är oftast enmansföretagare som vill börja försiktigt eller de som vill marknadsföra en eller ett fåtal produkter. Kika gärna in på våra referenser för att se några exempel på Hemsida Start-kunder.

Bygg på när det behövs

Fördelen med Hemsida Start är att du kan börja försiktigt i ett litet format och sen bygga vidare på hemsidan när behoven ökar. Det finns inga begränsningar i hur stor och avancerad din hemsida kan bli i slutändan.

Uppskattad service och support

För de flesta är webben en djungel med många krångliga ord och saker att förhålla sig till. Därför kan alltid våra kunder ringa oss och ställa sina frågor utan att det dimper ner en saftig faktura i brevlådan. Tillsammans med vår säkra och snabba wordpress-server får du ett komplett paket med både drift, service och support till ett förmånligt pris.

Är du nyfiken på Hemsida Start? Läs mer här eller slå oss en signal på 0340-801 05 så berättar vi mer.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.