Webbyrå Varberg Sommarledigt 2022

Vi tar lite sommarledigt

Tider går fort när man har roligt men nu är sommaren här med semester runt hörnet. Nu kommer vi att njuta av sköna dagar på stranden och samtidigt ta sats inför höstens roliga utmaningar.

De kommande veckorna kommer vi på André med Vänner därför att dra ned på tempot och ta lite sommarledigt. I augusti kommer sedan tillbaka. Redo för en rolig höst med mycket nytt på gång.

Så når du oss under semestern

Under vecka 27 till 30 kommer vi inte att vara lika flitiga på kontoret och under den perioden har vi därför begränsad tillgänglighet.

Om du behöver komma i kontakt med oss under dessa veckor går det ändå bra att höra av dig till

Håkan på 0708–18 01 05
Jesper på 0702–93 05 71

Vi önskar alla våra vänner, partners och kunder en riktigt GLAD SOMMAR!

Vänner som vågar utmana

Det är med glada miner vi reflekterar över första halvan av 2023. Fantastiska samarbeten som bjudit på många nya roliga uppdrag varav några tagit sig hela vägen ut på webben.

Bara för att nämna några har vi gjort mycket nytt för företag som HJ Buss, Alltikonsult, Körkortscenter Göteborg, Davids, Bima Sweden, Swedish Pelagic Foundation, Derome Trämuseum, med flera.

Mer uppdrag väntar på lansering när vi kommer tillbaka i augusti med projekt där vi får leverera full digital affärsnytta till våra uppdragsgivare.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.