Water Treatment Group ny hemsida

Ny digital kommunikation för WTG

Ibland är inte vanligt dricksvatten rent nog. Det är där Water Treatment Group kommer in i bilden. Medarbetarna på WTG är experter på vattenrening för industri och offentlig sektor. Med över 50 års samlad erfarenhet vet de exakt vad sina kunder behöver för en trygg och säker vattenrening.

Ny hemsida och digital kommunikation från grunden

Som i alla andra uppdrag ser vi till att lära känna kunden och deras företag samt vilka mål de har med verksamheten. Utifrån svaren tog vi sedan fram nya idéer för deras digitala kommunikation och en helt ny design som bättre synkar med varumärket och målen.

Proffsigt och optimerat innehåll

WTG följde vår rekommendation att ta hjälp av vår copywriter och fotograf för att få riktigt bra texter och bilder. Allt SEO-optimerat från början. Resultatet blir en riktigt bra helhet som attraherar både besökare och Google.

Effektiviserande digitala lösningar

Ett av önskemålen var att spendera mindre tid i telefon. Lösningen blev ett dokumentarkiv med manualer och felsökningsscheman som de sköter från sina datorer utan att behöva justera i hemsidan. Numer kan man också beställa deras vattenanalysbox direkt från hemsidan. En lösning riktad mot deras privatkunder.

En komplett lösning

Water Treatment Group är väldigt nöjda med resultatet precis som vi är. De har fått en hemsida och digital kommunikation som både lockar nya kunder men som också gör WTGs vardag mer effektiv.

Är du nyfiken på resultatet? Surfa in på wtgab.se.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.