Det började med en dödsynd…

Det började med en fotograf, lovande golfproffs och en dödssynd. Det hela utspelade sig på en mästerskapstävling i golf i Varberg. En yngre Håkan André och en ung Stefan Åkfors möttes för första gången.

Varför Mer än bara golf?

Mötet mellan Håkan och Stefan utmynnade i en egen golftävling där företagsledare eller företrädare får möjlighet att vidga ditt nätverk samtidigt som de spelar rolig golf tillsammans med unga golfproffs. I dag har de tagit det ett steg längre och skapat “Åkfors & André on Tour”. Ett koncept där företag och golfklubbar själva kan ordna en golftävling utifrån samma upplägg.

Bakom Mer än bara golf står André med Vänner och Varbergs Golfakademi med Håkan André och Stefan Åkfors som företrädare.

Utvecklande programmering

Förra året när vi tog in vår praktikant Niklas från Campus så kändes det självklart att han skulle få träna programmering genom att hjälpa till att bygga siten eftersom det skulle kunna stärka och utveckla honom i vårt sätt att kommunicera, bygga och designa websidor.

Design & funktion

Syftet med webbsidan är att presentera konceptet, En kalender för att se och kunna anmäla sig till de olika eventen samt utrymme för partners att synas med annonser.

Vi har även byggt en backend med ett egenutvecklat CRM för att kunna hantera innehåll. Det finns en datastruktur och en responsiv frontend utifrån en egen framtagen design.

Hela webbsidan är byggd i dotnet för att möta upp de olika funktionerna som behövs för användarupplevelsen.

Design och kommunikation är genomtänkt för att attrahera Mer än bara golfs målgrupp det vill säga företagare, golfklubbar och golfentusiaster.

Framtidsvision

Nu hoppas vi att många kommer att anmäla sig till de olika eventen och skapa nya kontakter samtidigt som de utvecklas och har roligt på golfbanan. Vi är stolta över att vara en del av detta tillsamnns med andra härliga samarbetspartner som gjort detta möjligt.

Gå in och kika på siten och läs mer om dödssynden

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.