Nytt kontor, nya möjligheter

Det sägs att det sitter i väggarna. Med allt nytt som händer oss och med vår nya organisation ville vi ta det ett steg längre. Därför kändes det helt rätt att flytta till nytt kontor. Nu har vi bytt från ett anrikt hus till ett annat. Vi finns på Norcross ett kontorshotell på Norrgatan vilket är ännu mer centralt än vad vi hade innan.

En pampig inramning

För dig som är bevandrad i Varberg vet att detta hus var tidigare Varbergs hotell. Det är också känslan av hotell du får när du kommer hit. Du möts av en pampig miljö med kristallkronor och stuckaturer blandat med en modern touch. Det känns fantastiskt att ha flyttat hit och vi trivs redan med våra nyfunna vänner här på Norcross.

Ett spännande år

Det sker mycket hos oss nu och inte bara flytten. Vi hoppas att du följer vad som hände för det kommer mer framöver. 2021 kommer bli ett nyheternas år för André med Vänner det kan vi lova.

Välkommen att komma in och säg hej och titta på vårt nya kontor!
Vi bjuder på gott kaffe och energifyllda möten.

Väl mött!

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.