Inte ett helt vanligt år

Med risk för att låta som en skiva som hakat upp sig är detta ett år som inte varit som alla andra. Corona-pandemin har tvingat oss att ändra vår livsstil på många sätt och många har förlorat sina nära och kära på grund av detta hemska virus.

För oss på André med Vänner har det också varit ett annorlunda år men trots pandemin har det också hänt positiva saker som gör att vi ser fram emot 2021.

Nya vänner och spännande projekt

Även om året varit annorlunda har det ändå mynnat ut i nya vänskaper och utmanande men roliga projekt. Det har blivit allt från hemsidor för unika diamantsmycken och skolor till effektiviserande system för hämtning av biobränsle. Det alla dessa roliga projekt har gemensamt är att de mynnat ut från samtal kring kundens ambitioner, mål och problemställningar.

Tack vare engagerade möten kan vi vägleda och leverera den bästa digitala lösningen som levererar resultat för kunden. Det är precis det vi brinner för och älskar att göra.

Vänner kommer…

När pandemin slog till hårt mot näringslivet ledde det till många förändringar i företagen runtom i landet. För en av våra tidigare anställda blev detta ett gyllene tillfälle att skapa ett nytt företag som har fokus på skräddarsydda system och programmering i .Net.

Så när Louise kontaktade oss fanns det ingen tvekan hos oss och vi sa ja direkt till ett samarbete. Ett partnerskap som redan hunnit mynna ut i ett större effektiviserande projekt och många lyckade uppdrag för våra befintliga kunder.

… och vänner går

Under sommaren valde vår copywriter Thimmy att söka sig vidare i karriären. En mycket uppskattad medarbetare som gjort många kunder nöjda med sina välskrivna texter och ödmjuka sätt att bemöta våra kunder på. Men efter regn kommer solsken.

Vid horisonten tonade en ny copywriter upp i form av Johanna Nolsa som varit kund till oss under många år. Som extra krydda har Johanna fler strängar på sin lyra. Förutom att hon är mycket duktig på att skriva copytexter är hon också en mycket skicklig fotograf. Med denna nya konstellation känner vi att André med Vänner har hittat sin rätta form.

Det sitter i väggarna

Man brukar säga att det sitter i väggarna och även hos oss är det väldigt sant. Vi flyttade in i nuvarande lokaler 2013 och flera anställda och kunder har hunnit passera genom åren som gått. Med Johanna ombord har nya André med Vänner sett dagens ljus och vi känner oss starkare än någonsin.

För att fullborda denna pånyttfödelse väljer vi att flytta till nya lokaler där de nya väggarna kan absorbera den nya energin och vår positiva resa framåt kan fortsätta.

Nytt år och nya arbetssätt

När vi skriver 2021 hoppas vi att det nya året kan bli året då vi ser tillbaka och känner att vi klarade krisen. Sverige kan gå tillbaka till ett mer normalt läge och våra kunder kan fokusera på att leverera bra saker precis som vi.

Trots detta ser vi att vi kommer arbeta på ett annorlunda sätt framöver. Fler möten kommer ske digitalt och vi tror att spelplanen för företag och projekt kommer anpassas utifrån att det kan komma fler pandemier.

I slutändan leder kriser ofta till något bra som gör att man växer och utvecklas och vi är övertygade om att denna pandemi inte är något undantag.

Med dessa ord vill vi tacka alla våra vänner och önska er en god jul och ett riktigt gott nytt år. Ta väl hand om er.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.