Bewise KBT Terapi ny hemsida blogg

Hemsida för välmående

Terapi i Malmö och online

Vår vän BeWise är ett företag i Malmö som erbjuder både terapi på mottagning och online. Nu i dessa tider när mycket sker digitalt så känns det helt rätt att kunna erbjuda terapi på distans. Vi hoppas många kan få hjälp av BeWise.

Metoder för att förebygga psykisk ohälsa

Jessica och Jessica som är grundare av BeWise ser ett stort behov av att delge kunskap och verktyg för att förebygga psykisk ohälsa. De erbjuder både tjänster till privatpersoner, till företag och organisationer.

KBT (Kognitiv Beteende Terapi) och Mindfulness är de huvudsakliga metoderna de använder sig av både i samtal och i kursverksamhet.

En trygg start med ny hemsida

BeWise är en nystartad verksamhet. Det första var att som alltid när vi börjar med nya kunder att identifiera USP:en, målgruppen och även ta fram känslan. Sen börjar arbetet med att ta fram allt innehåll.

Vi levererade en Hemsida bas med design, bildsättning, copywrite och dessutom fotografering. Bilderna togs nere i Malmö en härlig sommardag för att fånga det gröna i naturen, det glittrande havet och Öresundsbron.

BeWise största målgrupp är privatpersoner och när de besöker hemsidan ska de känna att det är ett företag som andas lugn, trygghet och profession.

Ta en titt på hemsidan här

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.