Fler kompetenser i en

I några år har vi haft marknadskommunikatören Johanna Nolsa som vår fotograf. Hon har även gjort egna hemsidesprojekt med vår programmering. Nu välkomnar vi henne även som vår nya copwriter.

Ett utökat samarbete

Vi på André med vänner ser fram emot att ha Johanna som vår nya medarbetare. Hon har stor kompetens med flera års erfarenhet av att hjälpa företag med bild och det skrivna ordet både digitalt och analogt.

Målinriktad och full av idéer

Johanna är en entreprenör i fingerspetsarna. Tillsammans med sin man Roger driver hon varumärket Nolsa creo, en marknadsbyrå som de har hemma på hästgården utanför Varberg. Dessutom är hon delägare och en av grundarna till Wellify, en app som ger utrymme för rörelse under dagen. 

Kort om Johanna

”Kommunikation på olika plan har alltid intresserat mig, både när det gäller människor och hästar. För hur ska du kunna få en häst på 600 kg att göra det du ber om?  Hur ska ett företag lyckas med att nå sin målgrupp? Egentligen är det samma sak, bara olika redskap, till hästen använder jag min kropp och till företaget använder jag ord och bild. Men i båda fallen är det att hitta och skapa känslan som avgör om budskapet når fram.”

“Det känns spännande att vara ny medarbetare hos André med vänner och att få hjälpa dig som är nuvarande kund och dig som är ny med att förtydliga er kommunikation. Välkommen!”

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.