En bra hemsida för 4000 kronor?

Nej, det är inte möjligt. Ibland ser man erbjudanden om en billig hemsida där allt ingår. För 4000 kronor får du en bra hemsida som når fram till dina kunder och förbättrar dina affärer, eller? Riktigt så enkelt är det inte. 

När det kommer till hemsidor så får man vad man betalar för. Vår långa erfarenhet och ett väl genomarbetat arbetssätt gör dock att vi kan erbjuda prisvärda alternativ där du som kund får en riktigt bra hemsida till ett rimligt pris.

En bra hemsida skapas i flera avgörande steg

Att producera en hemsida är en process i flera steg. För att resultatet ska bli så bra som möjligt och man ska få en hemsida som faktiskt genererar affärer krävs det att hemsidan är genomtänkt och kundanpassad.

Framtagningen av en bra hemsida består av följande steg:

  • Analys – Genomgång av hur du vill framstå och vad du erbjuder samt vilka problem du vill lösa med hemsidan
  • Design – Professionell och unik design baserad på det analysen ger
  • Teknisk produktion – Den minsta delen i projektet i de flesta fall. Iallafall om steg 1 till 2 har gjorts korrekt
  • Copytexter – De budskap besökaren tar till sig och agerar på
  • Bildsättning – Vi vet alla hur dåliga bilder kan sänka hela upplevelsen
  • Tester – Se till att allt funkar som det ska – kvalitetskontroll av upplevelse och teknik
  • Lansering – sjösätta hemsidan, koppla på statistik och peka om domänen

Vi producerar hemsidor som ger resultat

Att producera en hemsida som faktiskt är bra och ger resultat tar tid och kräver rätt kunskaper. Genom att välja det billigaste alternativet får man därför helt enkelt inte ett bra slutresultat. En bra hemsida behöver dock inte kosta orimligt med pengar. Vi på André med Vänner erbjuder hemsidor för alla ambitionsnivåer. 

Konceptet Hemsida Bas är för dig som vill ha en lite mindre, men riktigt bra hemsida. Hemsida Bas får du för 15 000 kronor. Hemsida Business är istället en webbsida som passar dig med lite högre ambitioner och som har behov av en hemsida med särskilt utvecklade funktioner.

Få fart på affärerna med en ny hemsida

Vill du veta mer om valen för hemsidor? Kontakta oss för ett första möte så berättar vi mer om rätt val för ditt företag.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.