Neimark hemsida

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

I ett av våra senaste projekt har vi på André med Vänner arbetat med en hemsida till byggbranschen, nämligen åt Neimark Bygg & Plattsättning från Varberg. Vi är glada över att nu i veckan ha lanserat företagets nya hem i den digitala världen.

Unika byggprojekt i Varberg

Neimark Bygg & Plattsättning är ett byggföretag som drivs av Dan Neimark. Företaget gör om- och tillbyggnationer samt nybyggen på totalentreprenad med särskilt fokus på småvillor som är unika i sitt slag. De är framför allt verksamma lokalt i Varberg med omnejd.

Ville ha en lättnavigerad hemsida med rätt information

Neimark Bygg hade en hemsida som var ett antal år gammal och tiden hade kommit för en uppdatering. De ville ha en hemsida som på ett överskådligt sätt skulle visa upp de tjänster som erbjuds och de viktigaste delarna av verksamheten. De ville också att det skulle vara enkelt att se tidigare projekt samt att ta kontakt för att veta mer.

Kommunikationsidé, teknik, design, text och bildsättning

För att möta önskemålen tog vi först fram en kommunikationsidé för hemsidan som stämmer med företagets identitet och målsättningar. Därefter designade vi sidan, producerade tekniken samt skrev alla texter och bildsatte. 

Resultatet blev en hemsida som direkt på startsidan visar upp de viktigaste tjänsterna samt länkar till kontaktsidan. Det går på det viset snabbt för kunden att hitta precis det som han eller hon söker. På hemsidan finns också en lättöverskådlig referenssida med tidigare utförda projekt.

Vi får fart på den digitala businessen

Neimark Bygg & Plattsättning har nu en hemsida där kunderna enkelt kan hitta rätt information och de tjänster som efterfrågas.  Se mer på neimark.nu

Behöver även ditt företag en hemsida anpassad efter kundernas behov och företagets målsättningar? Kontakta oss för ett möte.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.