Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

I över 20 år har vi på André med Vänner tagit våra kunders närvaro i den digitala världen till nästa nivå. Vi kan med glädje berätta att vi nu precis har lanserat ännu en ny hemsida. Våra nya vänner på ERA Revisorer har nu fått ett digitalt lyft.

Tjänster inom redovisning, revision och skatter

ERA Revisorer är en revisionsbyrå i Varberg som erbjuder många typer av tjänster inom de tre områdena redovisning, revision och skatter. Kunderna finns framför allt lokalt i Varberg men även i andra delar av Halland.

Behövde en digital modernisering 

När ERA Revisorer vände sig till oss hade de en hemsida som inte hade uppdaterats på ett antal år. De ville ha en ny hemsida som skulle kännas modern och bättre stämma överens med vilka de är som företag idag.

Kommunikationsidé, teknik, design, texter och bilder

I arbetet med den nya hemsidan började vi först och främst med ett startmöte för att lära känna företaget bättre. Utifrån mötet tog vi sedan fram den kommunikationsidé som hemsidan bygger på.

Därefter skapade vi tekniken, designade sidan och bildsatte med bilder tagna av den fotograf som vi samarbetar med. Vi redigerade även i de texter som fanns på den nuvarande hemsidan för att förbättra läsbarheten och se till att de stämmer bättre överens med kraven på texter i dagens digitala värld. 

Vi får fart på den digitala businessen

ERA Revisorer har nu fått ett rejält lyft i den digitala världen. De har nu en hemsida som gör det enkelt för kunderna att se vad som erbjuds och få en bild av företaget. Se mer på erarevisorer.se

Har ditt företag en hemsida som inte stämmer med era målsättningar och vilka ni är idag? Kontakta oss för ett första möte.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.