André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Varbergs Golfakademi

Stefan Åkfors grundade Varbergs Golfakademi 2013 med målet att lära ut golf utifrån varje individs förutsättningar. Roligare och bättre golf för alla från nybörjare till låghandicapare. Stefan är inte bara en duktig och uppskattad golfpro utan han sköter även golfshopen på Harabäckens Golfklubb där han väljer ut rätt utrustrning utifrån din sving.

En naturlig fortsättning

Allt eftersom tiden gått har Stefan utvecklat sin verksamhet och nu var det dags att ta nästa steg. Jonas Turesson, med erfarenhet från både svenska och danska touren, har nu klivit på och kompletterar Stefan som golfpro.

Med denna uttveckling blev det naturligt att ta ett nytt tag om hemsidan som hade blivit inaktuell utifrån dagens verksamhet. Tillsammans med Stefan tog vi fram nya kommunikationsidéer och en helt ny och modernare design till hans nya hemsida.

Vässad hemsida i alla delar

Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk och samma princip gäller både hemsidor och golf. Därför tog Stefan vår hjälp med allt från design och webbproduktion i WordPress till fotografering, copytexter och SEO. Resultatet är en modernare och effektivare hemsida där det är enkelt att hitta rätt och få svar på sina frågor.

Vi har också sett till att bokningsflödet av golflektioner och kurser är både tydligare och enklare. Totalt sett en mycket bättre hemsida för Golfakademins befintliga och nya kunder.

Nyfiken på resultatet? Gå in på Varbergs Golfakademi och titta runt.

Bildgalleri

Taggar

Dela