MSK BUssförsäljning referens hemsida

MSK Bussförsäljning

Vår nya kund MSK Bussförsäljning, verksamma i Göteborg och Dalarna, har över 30 års erfarenhet av att sälja bussar inom segmenten små och medelstora bussar samt bussar för turism och kollektivtrafik. Med trygg service och personligt bemötande har de blivit starka i bussbranschen med många nöjda kunder.

Ett digitalt lyft

När Henrik hörde av sig till oss var MSK Bussförsäljning i behov av en både mer kommunikativ och mer lättanvänd hemsida. Designen behövde också ett lyft för att attrahera bättre och förmedla den professionella nivå de befinner sig på. Hemsidan behövde helt enkelt bli en bättre “säljare” för företaget.

Vassare hemsida och digital kommunikation

Utifrån vårt inledande projektmöte och analys tog vi fram ny webbdesign samt ny säljande kommunikation. Hemsidan bygger på WordPress och har kompletterats med en produktkatalog för både nya och begagnade bussar som MSK Bussförsäljning enkelt kan sköta själva. Produktvisningen har optimerats för konvertering och kontakt med presumtiva kunder. På så vis har försäljningen och kontaktskapandet effektiviserats på ett smidigt sätt.

I december 2021 hjälpte vi MSK Bussförsäljning med att juldekorera hemsidan samt lyfta in deras instagramflöde. Insatser som gör hemsidan mer levande över tid. 

Nyfiken på resultatet? Besök MSK Bussförsäljnings hemsida

Bildgalleri

Taggar

Dela