Mivab Varberg - André med Vänner

Mivab Varberg

Mivab i Varberg drivs av Jörgen Håkansson och är ett företag som sedan cirka 20 år tillbaka säljer tillbehör till entreprenadmaskiner. Bland tillbehören finns många typer av produkter inom stål och slitdelar, redskap och smörjmedel. Företaget har sin bas i Varberg, men kunderna finns runt om i södra Sverige.

Behövde en målgruppsanpassad hemsida

När vi påbörjade projektet hade Mivab en hemsida som inte hade uppdaterats på flera år och de ville nu nå ut till sin målgrupp på ett bättre sätt. De ville ha en ny hemsida där de enkelt kunde visa upp de maskintillbehör som säljs. Ett önskemål var också lättillgänglig information om hur det går till att handla tillbehör och vilka leveransalternativ som finns.

Kommunikationsidé, teknik, design, text och bild

Vi började med ett möte för att få en bild av företaget och målsättningarna. Uitfrån detta tog vi fram den kommunikaitonsidé som hemsidan bygger på. Till hemsidan leverarade vi sedan både teknik, design, texter och bildsättning.

Resultatet blev en hemsida med en smidig produktvisning där alla produkter inom kategorierna stål och slitdelar, redskap och smörjmedel visas upp. Med ett genomtänkt upplägg är det även enkelt att snabbt hitta information om hur leveransen går till, veta mer om företaget samt att ta kontakt för en beställning.

Mivab är nöjda med slutresultatet

– Jag har fått en lyxig hemsida. Det var mer än jag hade förväntat mig, berättade Jörgen Håkansson i samband med lanseringen av hemsidan.

Besök Mivab på www.mivabvarberg.se

Bildgalleri

Taggar

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email