Etec Teknikutbildning

Etec Teknikutbildning i Oskarshamn är en skola som erbjuder utbildningar inom el- och automationsteknik. Skolan står på de tre benen gymnasiet, yrkeshögskolan och företagsutbildningar och samtliga utbildningar hålls i ett nära samarbete med det lokala näringslivet.

Behövde en modern och användarvänlig hemsida

När Etec kom till oss hade de en hemsida som inte hade uppdaterats på länge. De ville nu ha en modern hemsida som skulle stämma överens med vilka de är idag. De ville även att det skulle vara enkelt för besökarna att hitta det som de behöver veta om utbildningarna, att boka en utbildning samt att snabbt kunna ta kontakt.

Kommunikationsidé, teknik, design, bilder och texter

Till den nya hemsidan levererade vi först och främst kommunikationsidén som sidan bygger på. Vi byggde sedan tekniken, designade sidan samt bildsatte och skrev SEO-texter som stämmer med skolans identitet och passar sökmotorernas riktlinjer.

En lättanvänd hemsida anpassad för målgruppen

Arbetet skedde även i ett nära samarbete med Etec som hade värdefulla insikter under arbetets gång. Slutresultatet blev en hemsida som är enkel att använda där besökarna snabbt hittar allt de behöver veta om skolan och utbildningarna. På sidan är det också enkelt att boka utbildning i det smidiga bokningssystemet.

Besök Etec Teknikutbildning på www.etecteknikutbildning.se

Bildgalleri

Taggar

Dela