…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Är du vår nya utvecklare?

Är du vår nya utvecklare?

Händer hos oss 4 Mars 2020

André med Vänner är en digital byrå i Varberg som i över 20 år hjälpt företag att få fart på sin business online. Just nu befinner vi oss i en period av spännande utveckling där vi allt mer går mot att bli en digital kommunikationsbyrå som erbjuder helhetslösningar inom både strategi och varumärke. Som en del av expansionen söker vi nya utvecklare.

Är du vår nya .NET- eller PHP-utvecklare?

Vi söker nu nya samarbeten och partnerskap med både .NET- och PHP-utvecklare. Vi efterfrågar kunskaper inom .NET C#, Webforms & MVC, MYSQL, Stored Procedures, Javascript, CSS samt Bootstrap v3 och v4. 

För dig som är PHP-utvecklare och är intresserad, önskar vi att du som söker känner dig bekväm i Wordpress, Woo Commerce och Wordpress Elementor.

Inledningsvis söker vi någon som genomför uppdrag på frilans, men framöver ser vi goda möjligheter till ett långsiktigt och mer regelbundet samarbete.

Kort om oss

Vår marknad finns framför allt i Varberg och Halland, men vi har också kunder i flera andra delar av landet. Våra kunder arbetar idag främst B2B, men även några B2C. Idag har André med Vänner cirka 70 till 80 kunder där vi ansvarar för drift av hemsidor och bistår med vår kunskap i löpande uppdrag inom digital marknadsföring.

Är du vår nya utvecklare? Kontakta Håkan André på 0708-18 01 05 eller mejl hakan@andremedvanner.se

Senaste inläggen från Händer hos oss

Vi tar några veckors semester

29 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Tack Thimmy för den här tiden

26 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

FFF-Bollen Revansch avgjordes i solskenet

3 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Vi önskar Lynn C lycka till i framtiden

30 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

En redan bra hemsida kan få fart på affärerna

20 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Bra erbjudanden som stärker ditt företag under krisen

15 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer