…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
En stabil start på Mats K:s digitala resa

En stabil start på Mats K:s digitala resa

Våra bästa vänner 29 Februari 2020

Den senaste tiden har vi på André med Vänner arbetat med ett roligt projekt där vi etablerat en första digital närvaro och stärkt marknadsföringen åt ett varbergsföretag på framfart. Vi är glada att nu ha levererat en hemsida, logotyp och visitkort åt Mats K Gipsentreprenad.

Allt inom gipsmontering

Mats K Gipsentreprenad är ett företag med sin bas i Varberg som utför gipsmontering i byggprojekt runt om i hela södra Sverige. Företaget grundades 2016 och har som ambition att växa och fortsätta expandera på marknaden.

Ville ta marknadsföringen till nästa nivå

När Mats K vände sig till oss var det med en önskan om att utveckla sin marknadsföring. De ville ha en hemsida som skulle spegla vilka de är, de tjänster som erbjuds och den höga ambitionsnivån inför framtiden. De ville också ha visitkort att dela ut till eventuella kunder och partners.

Kommunikationsidé, teknik, design, texter och bildsättning

Till hemsidan tog vi först och främst fram en kommunikationsidé och ett upplägg som den grundar sig på. Därefter designade och byggde vi sidan samt skrev samtliga texter och bildsatte med bilder från kunden. Vi designade även en ny logotyp samt visitkort med den nya loggan och kontaktuppgifter.

Under projektets gång var Mats K Gipsentreprenad också själva delaktiga och bidrog med önskemål och viktiga åsikter.

En bra start på den digitala resan

Mats K har nu en första stabil bas i den digitala världen i form av en hemsida med en tydlig kommunikationsidé. På hemsidan får man direkt en uppfattning av vilka de är, vilka tjänster de erbjuder och typerna av projekt som de arbetar i. Företaget har nu lättare att nå sin målgrupp med en bra hemsida och stilrena visitkort.

Vi får fart på din digitala business

Vi på André med Vänner har under många år förbättrat våra kunders affärer med effektiva lösningar. Hör av dig för hemsida och digital marknadsföring som passar ditt företag och når fram till dina kunder. Kontakta oss för att veta mer. Se även Mats K Gipsentreprenads hemsida

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Kräftbilen rullar ut

11 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Halmstads Konståkningsklubb

7 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

13 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Tre Händer till nästa digitala nivå

1 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer