…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

Våra bästa vänner 29 Oktober 2019

Martinssons Fastigheter är ett fastighetsbolag som är väletablerat på den lokala marknaden. De var i behov av en förbättrad närvaro i den digitala världen och vände sig därför till oss. Vi kan med stor glädje meddela att vi nu i veckan lanserade företagets nya hemsida.

Ett fastighetsbolag med rötterna i Varberg

Martinssons Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag i Varberg som sedan många år tillbaka äger och förvaltar fastigheter med lägenheter, butiks- och kontorslokaler. Fastigheterna finns framför allt runt om i Varberg, men de äger och förvaltar även en fastighet inne i Falkenbergs centrum.

Behövde en mottagaranpassad och smart hemsida

När Martinssons Fastigheter vände sig till oss hade de en hemsida som var i behov av förbättring. De ville ha en ny och modern hemsida som på ett bra och smart vis lyfter fram information om fastigheterna som de äger, om vilka lägenheter och lokaler som är lediga samt om hur en intresseanmälan går till.

De ville också att det via hemsidan skulle vara enkelt för hyresgästerna att ta del av viktig information om sitt boende samt höra av sig till hyresvärden.

Kommunikationsidé, design, teknik, texter och bilder

Till Martinssons nya hemsida levererade vi först och främst kommunikationsidén som sidan bygger på. Därefter designade vi hemsidan samt byggde tekniken.

Texterna till hemsidan togs fram tillsammans med Martinssons där vi agerade som rådgivare, men även själva skrev vissa av texterna. Vi bistod också med fotografering av företagets fastigheter och bildsatte sidan med dessa bilder samt med bildmaterial levererat av kunden.

Hemsida anpassad efter målgruppen och företaget

Projektet med Martinssons nya hemsida var en process över tid där vi arbetade i nära samarbete med kunden allt eftersom arbetet fortskred och utvecklades.

Slutresultatet blev en användarvänlig hemsida där både nuvarande och potentiella hyresgäster enkelt kan ta del av den information som de behöver veta. På sidan finns en lättöverskådlig visning av fastigheterna och information om hur man gör intresseanmälan. Här finns även hyresgästinfo om vad som gäller som hyresgäst, hur en felanmälan går till och mycket annat.

På hemsidan ges också en bra bild av vilka Martinssons är som företag genom att man kan läsa om deras historia och värderingar som fastighetsägare i Varberg.

Hör av dig för din nya hemsida

Martinssons Fastigheter har nu en användarvänlig hemsida som stämmer bra överens med de behov som finns hos målgruppen samt med företagets identitet.

Behöver även ditt företag en ny hemsida? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. Se också Martinssons Fastigheters hemsida här

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Kräftbilen rullar ut

11 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Halmstads Konståkningsklubb

7 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

13 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Tre Händer till nästa digitala nivå

1 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer