…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

Våra bästa vänner 11 Oktober 2019

Vi på André med Vänner har nu i veckan lanserat ännu ett projekt. Vi är glada över att berätta att Runevads VVS-Teknik i Varberg nu har fått en ny hemsida som tar dem till nästa nivå i den digitala världen.

En VVS-firma från Varberg

Runevads VVS-Teknik är en rörfirma i Varberg som sedan många år tillbaka erbjuder breda tjänster inom VVS med allt från installation av rör, fjärrvärme och värmepumpar till service på VVS-system. Runevads har sin bas i Varberg men är även verksamma i resterande Halland och i Göteborgsområdet.

Behövde en uppdatering i den digitala världen

När Runevads VVS-Teknik kom till oss så hade de en hemsida som var ett antal år gammal och utdaterad. De ville ha en ny hemsida med bra information om de tjänster som erbjuds. Viktigt var också att det skulle vara enkelt att ta en första kontakt samt söka lediga tjänster som VVS-montör. De ville även kunna visa upp tidigare utförda jobb på ett smidigt vis.

Kommunikationsidé, design, teknik, texter och bilder

Till den nya hemsidan tog vi först och främst fram en kommunikationsidé som stämmer överens med företagets önskemål och behov. Vi designade sedan sidan och byggde tekniken samt skrev samtliga SEO-texter. Slutligen bildsatte vi också webbsidan med bildmaterial från kunden.

Hemsida anpassad efter Runevads behov

Slutresultatet blev en hemsida som är enkel att navigera sig runt på och som har gott om information om de tjänster som erbjuds samt om vilka Runevads är som företag. På hemsidan finns också en funktion för visning av referenser.

Redan på startsidan finns även kontaktuppgifter och ett formulär för enkel och snabb kontakt. Via startsidan hittas också information om de lediga tjänsterna som VVS-hantverkare samt om hur man ansöker.

Hör av dig för din nya hemsida

Runevads VVS-Teknik har nu en modern och användarvänlig hemsida som gör att de på ett bra sätt når fram till både kunder och potentiella nya medarbetare.

Är ditt företag i behov av en ny, effektiv hemsida? Kontakta oss gärna för ett givande möte. Se även Runevads VVS-Tekniks nya hemsida här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Förbättrad SEO åt Karona

20 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital lösning till Tobbes Resor

2 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

En stabil start på Mats K:s digitala resa

29 Februari 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Effektiv hemsida åt Etec i Oskarshamn

18 Februari 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

En smart hemsida till VVS & Hyr

12 December 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer