…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Ny hemsida för Optimized Padel Center

Ny hemsida för Optimized Padel Center

Jesper Våra bästa vänner 25 Juni 2019

Padel är en sport som vuxit explosionsartat de senaste åren och antalet utövare blir bara fler och fler. I Varberg är det Optimized Padel Center som erbjuder padelsugna fyra moderna banor för spel och en ny hall är på gång.

Digital problemlösning för kund och besökare

Vår kollega på Digital Creation som är en hängiven padelspelare kom till oss och undrade om inte vi skulle kunna skapa en bättre och mer kommunikativ hemsida. Vi började från början med våra frågor för att komma fram till vilka deras mål och problemställningar var. 

Tydliga målsättningar

I tät dialog med Optimized Padel Center tog vi fram förslag på ny hemsida med målsättningen att nå nya målgrupper, attrahera företag samt fylla de tider som ofta är lediga. Det skulle också vara lätt för vana besökare att följa det som händer i klubben samt padelligan.

Vår lösning

Vi skapade en responsiv hemsida som funkar lika bra i mobil, platta och dator. Med fokus på användarvänlighet hittar man enkelt tidbokning, padelligan och löpande information kring viktiga händelser. För spelsugna utan padelpartner finns det direktlänk till en facebookgrupp där man kan hitta spelkompisar.

Vi fick ansvaret att ta fram allt innehåll i form av SEO-anpassade texter och snygga bilder tagna av fotografen Louise Videlyck. Tillsammans med vår design och teknik får Optimized Padel Center en kommunikativ och lättskött hemsida som löser deras problemställningar och målsättningar. 

Lyckad lansering

Redan samma dag som hemsidan lanserades tog besöken fart och både vi och Optimized Padel Center är mycket nöjda med slutresultatet.

Nyfiken? Kika in på padelvarberg.se

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

En smart hemsida till VVS & Hyr

12 December 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stilren design till vackert bröllop

25 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

11 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stitor har nu en effektiv första hemsida

3 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Komplett hemsida till Etik IT & Interiör

1 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer