…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Målgruppsanpassad hemsida åt AM-Kliniken

Målgruppsanpassad hemsida åt AM-Kliniken

Våra bästa vänner 5 Februari 2019

I förra veckan blev vi klara med ett spännande projekt som vi har arbetat med under en tid tillbaka. AM-Kliniken i Göteborg har nu fått en ny informativ och målgruppsanpassad hemsida.

Behandling av ofrivillig barnlöshet

AM-Kliniken, som drivs av Joachim Kullenberg, behandlar ofrivillig barnlöshet med traditionell kinesisk akupunktur. Akupunkturen ges både i samband med IVF-behandling och i samband med försök att bli gravid på naturlig väg.

Vid kliniken i Göteborg får kunderna även råd och rekommendationer inom kost och livsstil med syftet att öka chanserna för en lyckad graviditet.

Ville ha informativ och användarvänlig hemsida

När AM-Kliniken kom till oss var det med en önskan om en ny och bättre hemsida än den hemsida som företaget hade i dagsläget.

Den nya hemsidan som skulle vara mer användarvänlig genom att ha ett informativt innehåll som även samtidigt skulle vara lätt att ta till sig. Joachim hade också önskemål om att den nya hemsidan på ett bättre vis än tidigare skulle vara anpassad efter sökmotorernas krav.

Idé för kommunikationen, teknik, texter, design och bilder

Till den nya hemsidan började vi med att ta fram en kommunikationsidé för sidan anpassad efter AM-Klinikens behov och önskemål. Utifrån kommunikationsidén skapade vi sedan tekniken och designen, skrev texterna till hemsidan samt bildsatte hela sidan. 

Resultatet blev en hemsida med gott om lättillgänglig och viktig information för ofrivilligt barnlösa skrivet ur ett SEO-perspektiv. På hemsidan kan man bland annat läsa om orsakerna till ofrivilig barnlöshet, vad man själv kan göra för att öka chanserna för en graviditet samt om AM-Klinikens behandlingar. Det är nu även enkelt att ta en första kontakt och boka tid för konsultation och behandling.

Kontakta oss för hemsida anpassad efter företaget

AM-Kliniken har nu fått en hemsida som är användarvänlig både när det gäller teknik, design, bildsättning och texter. Det är en sida som är uppbyggd efter den specifika målgruppen och vad gruppen kan tänkas behöva veta.

Är ditt företag också i behov av en hemsida som är anpassad efter er bransch och er specifika målgrupp? Kontakta oss gärna för ett första möte.

Se även AM-Klinikens hemsida här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

En smart hemsida till VVS & Hyr

12 December 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stilren design till vackert bröllop

25 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

11 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stitor har nu en effektiv första hemsida

3 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Komplett hemsida till Etik IT & Interiör

1 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer