…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
En smart hemsida till VVS & Hyr

En smart hemsida till VVS & Hyr

Våra bästa vänner 12 December 2019

Vi på André med Vänner är glada att meddela att vi nu i dagarna levererade ännu en ny hemsida. Varbergsföretaget VVS & Hyr har fått en smidig hemsida att använda i sin nystartade verksamhet.

Uthyrning av maskiner och verktyg inom VVS

VVS & Hyr är ett företag i Varberg som erbjuder uthyrning av verktyg och maskiner till VVS-pojekt av alla storlekar. Kunderna hör av sig om vad de vill hyra och kan sedan bekvämt hämta upp sin utrustning vid företagets depå. VVS & Hyr är nystartat men inom företaget finns många års erfarenhet av branschen.

Var i behov av en första hemsida

VVS & Hyr kom till oss med en önskan om en första närvaro i den digitala världen. De ville ha en hemsida som på ett enkelt och smart vis visar upp vad företaget erbjuder och hur det går till att hyra utrustning. De ville även att det skulle finnas möjlighet att vidareutveckla hemsidan om behovet skulle uppstå framöver.

Kommunikaitonsidé, design, teknik och texter

Utifrån vår kommunikationsidé tog vi fram en hemsida av det enklare slaget som lyfter fram allt det som man kan tänkas vilja veta om VVS & Hyr samt om hur uthyrningen går till. Hemsidan har också en teknik som tillåter att den byggs ut i framtiden för att möta framtida tänkbara behov när företaget växer.

Utöver kommunikationsidén designade vi även sidan, byggde tekniken samt skrev samtliga texter. VVS & Hyr är nu synliga i den digitala världen med en användarvänlig hemsida och kan påbörja sin verksamhet på bästa sätt.

Hör av dig för din nya hemsida

Ta dig gärna en titt på VVS & Hyrs hemsida här samt läs vidare om vad vi kan hjälpa just dig med inom hemsidor bland våra tjänster inom webb.

Hör även gärna av dig så tar vi ett första givande möte om ditt företag och era målsättningar. Kontakta oss

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Kräftbilen rullar ut

11 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Halmstads Konståkningsklubb

7 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

13 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Tre Händer till nästa digitala nivå

1 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer