…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+

Webbhotell för din hemsida

När du har din hemsida hos oss på molnservern ska du kunna känna dig trygg. Vi tar hand om driften och support så kan du fokusera på att jobba med företaget.

Vi tar hand om driften och supporten

Vi är måna om våra kunder även efter att ditt webbprojekt är klart och lanserat. För att du ska kunna släppa ansvaret och oron för den dagliga driften av din hemsida tar vi hand om det jobbet. Vi har förmånliga avtal för webbhotell och support och ser till att allt flyter på som det ska.

Vårt webbhotell - en trygg plats för din hemsida

På vår molnserver kan du känna dig säker. Vi har inbyggt antivirusskydd och daglig backup för att garantera dig en stabil och säker drift. Dessutom är hemsidan byggd med modern webbteknik för att fungera optimalt på webbhotellet på molnservern.

Kraftfull e-post i molnet

E-post är en central del i företagets kommunikation och något som måste funka smärtfritt. Vi erbjuder en av marknadens mest moderna e-postsystem från Microsoft speciellt anpassat för företagare. Du kan själv välja mellan olika paket beroende på hur du jobbar och använder din e-post. I vårt största paket får du även med kompletta versioner av det välkända Office-paketet samt rejäl lagring i molnet. 

Läs mer om de olika e-postpaketen i vårt produktblad

Förutom webbhotell och e-post erbjuder vi även:

  • Registrering av domännamn
  • Inställning av DNS

SSL-certifikat för ökad säkerhet

I takt med att utvecklingen går framåt ställer de stora IT-jättarna högre och högre krav. För att garantera en säker koppling mellan dina besökare och din hemsida erbjuder vi SSL-certifikat. Med ett säkerhertscertifikat krypteras trafiken och du får det gröna hänglåset i adressraden på webbläsaren. Dessutom kommer din hemsida rankas bättre på Google och det är något alla vill såklart. Läs mer om SSL-Certifikat

Support när du undrar över något

Även om vi alltid utbildar dig i hur du ska sköta din hemsida och i hur webbtekniken fungerar kan det vara lätt att glömma. Lyft bara luren så ger vi dig hjälp direkt när du behöver det. Support på hemsidans funktioner ingår alltid när man väljer att ha sin hemsida hos oss i vårt webbhotell.

Vill du veta mer om vårt webbhotell?

Har du frågor om vårt webbhotell, någon av de tjänster vi erbjuder inom webbprojekt och webbteknik eller kanske om den support vi kan erbjuda dig? Tveka inte att kontakta oss i formuläret nedan eller ringa oss på telefon 0340-801 05.

Frågor eller funderingar?

Fyll i och skicka en förfrågan via formuläret eller hör av dig till oss på 0340-801 05. Vår integritetspolicy.

Något gick fel.

Ett fel har inträffat och meddelandet kunde inte skickas.

Återkommer detta felmeddelande får du gärna skicka ett mail till info@andremedvanner.se och kort förklara var, hur och när felet uppstår.

Något gick fel.

Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält. Kontrollera de uppgifter du fyllt i.

Ditt meddelande har skickats!

Ditt meddelande har nu skickats! Vi kommer att höra av mig till dig så fort vi kan.