…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+

Vår historia börjar 1996

... och vi har fortsatt. Vi som började arbeta med internet i mitten av 90-talet gjorde det för att vi brann för det. Vi såg tidigt potentialen och utvecklingsmöjligheterna när andra pratade om att internet var en modefluga.

Mycket av det vi såg framför oss i internets barndom har på olika sätt besannats. Det är vardag i människors liv, affärer drivs och görs på nätet och det sociala umgänget sker till stor del där.

Från Lunarstorm och framåt

Vi som startade André med vänner 2003, är djupt rotade i den digitala tradition som växte fram i slutet av 90-talet, där Varberg och Ljud- och Bildskolan var Sveriges internetcentrum. Bland annat var vi djupt engagerade i StajlPlejs, Europas första riktigt stora ungdomscommunity på nätet, som sedan blev Lunarstorm och som sedan försvann när andra mötesplatser utvecklades.

Samma men mer och bättre

Även om mycket har hänt sedan starten 2003 är grundidén densamma - att skapa affärsnytta för våra kunder genom kommunikation, marknadsföring och lösningar. Det som förändrats är vårt erbjudande till våra kunder som nu består av fler möjligheter och kanaler. Vi som jobbar har varit med länge men slutar aldrig att utvecklas och kommande år lär bli mer spännande än någonsin.

Ingen tillfällig trend

Även om mycket har utvecklats på sätt som vi (och ingen annan heller, törs vi lova) inte kunnat förutse kan vi slå fast en sak, så här 20 år senare: internet var ingen tillfällig trend. Vi kommer inte att vakna upp en morgon, gnugga oss i ögonen och förvånat konstatera att världen blivit analog igen.

Är du nyfiken? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss eller ring oss på 0340-801 05.

BLOGG - Vår digitala värld
6 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
5 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
11 September 2020 / Våra bästa vänner

Frågor eller funderingar?

Fyll i och skicka en förfrågan via formuläret eller hör av dig till oss på 0340-801 05. Vår integritetspolicy.

Något gick fel.

Ett fel har inträffat och meddelandet kunde inte skickas.

Återkommer detta felmeddelande får du gärna skicka ett mail till info@andremedvanner.se och kort förklara var, hur och när felet uppstår.

Något gick fel.

Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält. Kontrollera de uppgifter du fyllt i.

Ditt meddelande har skickats!

Ditt meddelande har nu skickats! Vi kommer att höra av mig till dig så fort vi kan.